• Adres: Carstenswijk 50
    7916PL Elim
    The Netherlands

  • Contact Gegevens: +31 (0)6 48 75 99 76
    06 48 75 99 76
    secretaris@cvelim.nl

Feestweek Elim op Facebook!

Geen facebook? Kijk hier dan de berichten die geplaatst zijn! - Culturele Vereniging Elim.

Zoals jullie allemaal wel weten wordt er steeds meer gedaan met Facebook. Omdat er veel dorpsbewoners zijn die geen Facebook hebben maar toch graag willen kijken hebben wij nu ook de content op de website geplaatst. Hiernaast kunt u alles vinden wat er is "gepost" op Facebook. Uitslagen, foto's en nog veel meer kunt u hier vinden. Ga simpelweg met uw muis op de content staan en scroll naar beneden!


Awesome Video Gallery

Vrijdag 6 September 2019Toneelavond - Culturele Vereniging Elim.

Opgevoerd door Toneelvereniging "Door Vriendschap Verbonden" uit Hollandscheveld.


Maandag 9 September 2019

Lampionoptocht & Vuurwerk - Culturele Vereniging Elim.

Op maandag 9 september starten de kleinste feestvierders onder ons met een gezellige en kleurrijke lampionoptocht, we hopen natuurlijk dat er weer zoveel mogelijk kinderen van de basisschool zullen deelnemen. De optocht zal begeleid worden door Christelijke Muziekvereniging "Juliana de Bazuin"uit Hollandscheveld en Christelijke Muziekvereniging "Wilhelmina" uit Hoogeveen. De start zal zijn om 20:15 uur, vanaf parkeerplaats SC Elim.

GRATIS DEELNAME De route is als volgt: Parkeerplaats Sportpark Elim – Carstenswijk – Carstensdijk – Prieswijk – Perenbomenweg – Van Leeuwenstaat – Langewijk – Vaarboom – Carstenswijk – Sportveld KV ELKO.

Ter afsluiting van de lampionoptocht en als aanloop naar het vuurwerk, aanvang 21:30 uur, zullen beide muziekverenigingen nog een aantal nummers spelen op het Sportveld van KV ELKO. GRATIS TOEGANG

Dit jaar zal de feestweek officieel geopend worden door Erik Giethoorn , waarna het vuurwerk ontstoken wordt. Het zal weer de spectaculairste vuurwerkshow in de regio zijn. De toegang op het terrein van KV ELKO is natuurlijk gratis, maar bij de uitgang kunt u natuurlijk altijd een donatie doen voor het organiseren van het vuurwerk. Dit jaar mede mogelijk gemaakt door Metselaar Fireworks

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Dinsdag 10 September 2019

Ballon Oplaten & EK-Volleybal - Culturele Vereniging Elim.

Dinsdagmiddag om 16.00 zullen er weer vele ballonnen de lucht ingaan. Het is altijd een gezellige drukte en natuurlijk doen we onze best om alle ballonnen tegelijk de lucht in te laten gaan. Dan maar afwachten welke kaartjes er terug komen. Afgelopen jaar vielen de afstanden die de ballonnen hadden afgelegd wat tegen. Het verste kaartje werd gevonden op ongeveer 35 km hemelsbreed. Jaar ervoor was het nog 128 km.

Natuurlijk dit jaar ook weer De Elimse Kampioenschappen Volleybal. Inmiddels heeft dit een eigen plaats gekregen in het programma van de feestweek.


Woensdag 11 September 2019

Superbingo en Sjakie's Stinksokkenshow - Culturele Vereniging Elim.Deze woensdagavond staat in het teken van een gezellige bingo voor het hele gezin met mooie (geld-)prijzen en 2 SUPERRONDES ter waarde van € 200.-! Voor elke deelnemer is er een gratis kopje koffie! Welke u aangeboden wordt door Catering Hoogeveen. De feesttent is open om 19:00 uur. Kom op tijd, want vol is vol!

'S middags zal Sjakie de kinderen vermaken in "De Open Deur". Zaal open om 13:30uur. Entree €4.50 p.p. Donateurs: Vrije Entree.

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Donderdag 12 september 2019

Kinderbingo, Playbackshow & 55+ Middag - Culturele Vereniging Elim.

Voor de kleinste dorpsgenootjes hebben we op de donderdagmiddag een leuke kinderbingo, dus ben je tussen de 4 en 9 jaar kom dan gezellig bingo spelen en maak kans op mooie speelgoedprijzen. Ook krijg je nog chips en ranja dus het wordt een heel feest! Na afloop van de kinderbingo worden de prijswinnaars van de kleurplaatwedstrijd bekend gemaakt!

Namens de Culturele Vereniging nodigen we alle 55 plus inwoners van Elim uit voor een gezellige middag met lunch. Na de lunch zal muziekvereniging “De Notenkrakers” vele bekende nummers ten gehore brengen. Voor deze middag moet u zich wel opgeven, doormiddel van de bon achter in het boekje in te leveren. De aanvang is: 12:00 uur. Zaal open: 11:30 uur. Entree is € 3,50- pp en voor donateurs van de feestweek GRATIS. Plaats: De Open Deur Entree dit jaar verlaagd door een donatie van stichting EVA

Wie o wie heeft dit jaar op de donderdag de allerbeste act tijdens de Playbackshow? De Playbackshow is een avond vol glitter en glamour. Opgave is nog mogelijk t/m 7 september en kan doormiddel van de bon achter in dit boekje of via playbackshow@cvelim.nl. De show kent twee categorieën: tot en met 15 jaar en 16 jaar en ouder, maar geef je snel op want we hebben een deelnemers limiet van 40 acts. Met de After party is er nog een live optreden van de Eljan de Graaf!


Vrijdag 13 September 2019

Hollandsche Avond & Klaverjassen-Jokeren - Culturele Vereniging Elim.

In Dorpscentrum 't Vonder is er op de vrijdagavond een gezellige kaartavond waar je zowel kunt klaverjassen als jokeren. Er zijn weer mooie vleesprijzen te winnen en voor alle deelnemers zijn er natuurlijk gratis hartige hapjes.

Voor muziek hebben we een mooi Nederlandstalig muziek programma kunnen samenstellen. De hele avond staat "Tour Of Music" uit Hollandscheveld op het podium, welke een gevarieerd programma aan muziek zullen brengen.

Verder hebben we de volgende artiesten op het podium:
Lytse Hille, Frank Van Etten en natuurlijk De Lawineboys

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery Awesome Video Gallery

Zaterdag 14 September 2019

Jaarmarkt, Bloemencorso & PPM Band + Live optreden Danilo Wattez - Culturele Vereniging Elim.

Al jaren is jaarmarkt Elim de gezelligste jaarmarkt in de regio met meer dan 85 kramen en standhouders die bij ons komen met een gevarieerd aanbod van kleding, schoenen, snoep, hobby en huishoudelijke artikelen, lederwaren, gereedschappen, speelgoed, groenten en fruit, vleeswaren, bloemen en planten, kortom er is voor elk wat wils.Kortom een gezellige en veelzijdige markt in het gezelligste dorp van Drenthe

's Avonds natuurlijk weer een super showband, welke ook verzoekjes via SMS kan vertolken, de PPM Band, by Request.In de pauze zal Danilo Wattez live op gaan treden met zijn nieuwe single.


Awesome Video Gallery

Zondag 15 September 2019

Tentdienst - Culturele Vereniging Elim.

Ter afsluiting van de feestweek organiseert de gezamenlijke Evangelisatie commissie een Tentdienst

Deze dienst zal worden gehouden in de feesttent aan de Carstenswijk en zal met medewerking zijn van "Stricta Via" uit Hoogeveen.